Meny

LUNCH

Kyllingsalat

259

Ferskost & fransk dressing

M, E, SN

Rekesalat

269

Egg & Thousand Island dressing

M, E, SN

Chevrésalat

259

Gratinert med valnøtter & beter

M, E, N, SN, W

Fiskegrateng

265

Toppet med Lyngen reker, asparges & sitron

M, B, F, GH, SK

Moules Marinières

265

Smakt til med Pernod & friske urter

B, E

Fiskesuppe

259

Kremet med rød & hvit fisk og blåskjell

M, B, E, F

Bondeomelett

235

F

Rekesmørrebrød

259

Grillet landbrød, egg & sitronmajones

E, F

Pizza

Biff & sauce béarnaise

269

B, F, N

Chorizo, svinenakke & grillet paprika

269

B, F, N

Chevré, artisjokk & zucchini

269

Espelette pepper

B, F, N

Hamburger

Cheddar & bacon

235

Salat, tomat & rødløk

B, F, N

Blåmugg

235

Sriracha mayo og karamellisert løk

B, F, N

Kylling

235

Coleslaw & Teriyaki

B, F, N

Dessert

Crème Brûlée

165

Servert med dagens sorbet

B, F, N

Frisk fruktsalat

165

Servert med iskrem tilsmakt tahitian-vanilje

B, F, N

Iskrem & sorbet tallerken

165

3 smaker

B, F, N

SNACKS & Forretter

Snacks

Brød & aïoli

69

E, GH, SN

Frites med dip, urter & parmesan

129

M

Pata Negra de Bellotta

249

50 gram spansk lettsalted skinke

Salte mandler fra Valencia

79

A

Store marinerte oliven

79

Forrett

Østers — 3, 6 eller 12 stk

149 / 249 / 479

Mignonette / sitron / naturell

B

Gratinerte sjøkreps

295

Estragon, grillet brød & sitron

M, S, GH, SK

Tartar av okse

245

Beter, jordskokk & løyrom

F

Safranrisotto «Fruit de mer»

295

Kamskjell, reker & blåskjell

M, B, SK

Sopp toast

195

Med sølvløk & Pata Negra

M, GH, SN

Løyrom — 30 gram boks

345

Servert med klassisk tilbehør

M, F, GH

Dagens forrett

HOVEDRETTER

Sjø

Fiskegrateng

265

Toppet med lyngreker, asparges & sitron

M, B, F, GH

Pannestekt villkveite

425

Ragu med reker, blåskjell & primører
Servert med småpoteter fra Reddal

M, F, GH

Moules Marinières

265

Smakt til med Pernod & friske urter

B, E

Fiskesuppe

259

Kremet med rød & hvit fisk og blåskjell

M, B, E, F

Skalldyrplateau (må forbestilles)

995

Hummer, sjøkreps, reker, marinerte kamskjell, østers, krabbeklør & snøkrabbe

B, E, F, SN

Land

Steak Frites

445

Parmesan, rosmarin fries & husets peppersaus
Salat med tomat, ferskost & ristede gresskarkjerner

M, E, GH

Entrecôte 250 gram eller
Indrefilet 180 gram

Rotselleri «Biff»

295

Servert med spinatpuré, brunet smør, hasselnøtter fra Piemonte & parmesan

M

Svinenakke fra Rakkestad

365

Mandelpotetpuré, oksehalesjy & beter fra Hasle gård

M

Dagens varmrett

Pizza, Hamburger & Sides

Pizza

Biff & béarnaise

269

M, E, GH

Chorizo, svinenakke & grillet paprika

269

M, E, GH

Chevré, artisjokk & zucchini

269

Espette pepper

M, E, GH

Hamburger

Cheddar & bacon

235

Salat, tomat & rødløk

M, E, GH, SE

Blåmugg

235

Sriracha mayo og karamellisert løk

M, E, GH, SE

Kylling

235

Coleslaw & Teriyaki

M, E, GH, SE

Mulig å få som vegetar

Mulig å få som vegetar

Sides

Grønn salat

85

Med tomat, fersk ost & ristede gresskarkjerner

M

Pommes frites

57

Søtpotet frites

67

Aioli

39

E, SN

Chipotle mayo

39

E, SN

Trøffel mayo

39

E, SN

Dessert

Kirsebær Clafoutis

165

Servert med rom & rosin iskrem

M, E, GH

Sjokoladefondant

165

Belgisk sjokolade, brunet smør iskrem & bringebær

M, E, GH

Crème Brûlée

165

Servert med dagens sorbet

M, E

Frisk fruktsalat

165

Servert med iskrem tilsmak tahitivanilje

M, E

Iskrem & sorbet tallerken

165

3 smaker

M, E

Dagens dessert

After dinner cocktails

Espresso Martini

169

Vodka, Kahlua & espresso

Old Fashioned

159

Whiskey, sirup, bitter & appelsin

Irish Coffee

169

Kaffe, Irish Whiskey, brunt sukker & krem

Brandy Alexander

159

Sjokolade, Cognac & krem